Sunday, September 16, 2012

CONTOH BUDAYA POLITIK BARU A.K.A POLITIK GAMPANG FUCKATAN BEJADAH!!


Dimana2 sahaja, whether di pentas ceramah or laman media baru/sosial! Fuckatan Haram Bejadah begitu kuat MELALAK+MENYALAK amalan budaya KETERBUKAAN, freedom of expression as well as BUDAYA POLITIK BARU!!

My dedicated blog posting entry kali ni ingin mengajak voters+rakyat untuk meneliti serta memperhalusi nilai2 BUDAYA POLITIK BARU yang cuba disemai/telah dibawa oleh kepimpinan Fuckatan Haram Bejadah? Generally apa yang Gua drill down menerusi this dedicated blog posting entry, hanyalah sekadar untuk penghayatan bersama & lebih diposisikan as “Third Opinion Political Observant Strategic Analysis”

Sama2lah kita unlock our mindset serta teliti dan perhalusi apakah elemen2 berikut adalah contoh amalan BUDAYA POLITIK BARU atau sebenaqnya ianya lebih sinonim kita klasifikasikan as amalan BUDAYA POLITIK GAMPANG?

“Kebiadapan Tahap Menonggeng” segelintir golongan  Mahasewel A.K.A. Balaci Belaan Fuckatan Haram Bejadah yang sesuka hati Nenek-Moyang mereka je telah meletakkan KALUNGAN BUNGA MALAI PADA GAMBAR YAB PM walhal generally semua orang yang waras akal pemikirannya sedia maklum bahawa KALUNGAN BUNGA MALAI adalah amalan budaya serta tradisi komuniti / masyarakat India dalam upacara yang melibatkan atau jika berlaku sesuatu kematian? Apakah ni contoh amalan BUDAYA POLITIK BARU yang cuba disemai/implementasi oleh kepimpinan Fuckatan Haram Bejadah?“Aksi extremis & hooligan peserta2 himpunan haram A.K.A Keldai Tunggangan Fuckatan Haram Bejadah yang dilihat begitu berbangga dapat memijak GAMBAR YAB PM – Kita yakin+percaya dimana2 negara pun tindakan pasti akan diambil jika gambar President/PM dipijak atau diperlakukan sedemikian secara terbuka? Apa perasaan mereka2 ini jika gambar Ibu-Bapa, Nenek-Moyang, keluarga etc. mereka dipijak dipijak atau diperlakukan sedemikian secara terbuka? Apakah ni contoh amalan BUDAYA POLITIK BARU yang cuba disemai/implementasi oleh kepimpinan Fuckatan Haram Bejadah?“Penterjemahan minda pemikiran yang telah diliwat secara rakus” oleh seorang peserta  himpunan haram A.K.A Keldai Tunggangan Fuckatan Haram Bejadah yang dengan selamba melondehkan seluaq dan menayangkan punggungnya pada GAMBAR YAB PM secara terbuka? Mungkin jika perbuatan selamba ini dilakukan oleh seorang anak kecil? Kita masih boleh menerimanya secara waras tapi insiden ini telah dilakukan oleh seorang yang berstatus pelajar kolej yang sudah tentu mindanya telah diliwat dengan Hatred sentiments as well as Negative Based Provocation, jadi apakah ni 1 lagi contoh amalan BUDAYA POLITIK BARU yang cuba disemai/implementasi oleh kepimpinan Fuckatan Haram Bejadah?“Keterbukaan dalam melakukan aksi ala KOBOI” – Recently pentas politik arus perdana tanah air digemparkan dengan aksi pengawal peribadi seorang Oppo leader yang melakukan aksi ala KOBOI? setelah mengacukan Pistol atas alasan bagi melindungi Boss nya? Agak lucu juga cara dia cover line sebab jika kita flash back insiden dimana YAB PM pernah menjadi mangsa provokasi/ganggu-gugat dikhalayak ramai oleh sekumpulan ahli pemuda Oppo di stesen KL Sentral, however takda lah pulak pengawal2 peribadi YAB PM bertindak melakukan aksi ala KOBOI dengan simply mengacukan senjata terhadap mereka2 tersebut?  jadi apa kejadahnya semua aksi2 ni? apakan ni contoh amalan BUDAYA POLITIK BARU yang cuba disemai/implementasi oleh kepimpinan Fuckatan Haram Bejadah?


My strategic conclusion simple je! sekadar penghayatan bersama, diharap kita gunakan lah minda pemikiran kita dengan sebaiknya, berfikirlah secara “Out Of The Box Thinking Mentality Approach” perhalusi+perincikan apakah budaya yang cuba di formulasikan oleh kepimpinan Fuckatan Haram Bejadah adalah BUDAYA POLITIK BARU atau sebenaqnya ianya lebih sinonim kita klasifikasikan as amalan BUDAYA POLITIK GAMPANG?

Finally, sebagai peringatan kepada mana2 individu yang masih taksub & sayangkan pembangkang pokermon sial, gampang keparat, badigol bangsat & puaka haram bejadah, itu kau orang punya pasal & kalau rasa tak selera nak baca jadi tak payah nak baca mungkin ada baiknya the entire of your guys pergi mandikan anjing kurap & babi tempang berpenyakit dan lagi bagus kalau lepas tu kau orang pergi makan daging anjing kurap & babi tempang panggang kerana itu mungkin kena dengan selera & perangai kau orang.

No comments:

Post a Comment