Monday, May 2, 2011

PAK SHEIKH “ANU BESAQ” BERANI KACAU BLOGGER TAPI TAKUT NAK SAMAN UMMI, NALLA, EZAM & ESKAY????? APA CERITA!!

Serangan+penyebaran beberapa laman blog mengenai klip video terhangat di pasaran telah membuatkan PAK SHEIKH “ANU BESAQ” panas hati, panas kepala takuk, lalok+merapu tak tentu pasal!  
Apa taknya beb, kronologi serangan+penyebaran beberapa laman blog tersebut memang konsisten dan bukan mudah untuk malaun balaci pencacai serta blogger2 pro pakatan big bloddy fucking bastard counter + neutral kan balik.  
Ada ura2 yang mengatakan bahawa pihak PAK SHEIKH “ANU BESAQ” serta kepimpinan+ malaun balaci pencacai pakatan big bloddy fucking bastard tidak akan teragak2 untuk memulakan tindakan prosiding undang2 serta mengambil tindakan saman terhadap beberapa laman blog serta pengendali laman blog2 terbabit kerana dikatakan telah melakukan+menabur fitnah ke atas dirinya. Recently juga PAK SHEIKH “ANU BESAQ” serta ahli2 keluarganya telah tampil ke balai polis Dang Wanggi bagi membuat laporan ke atas beberapa laman blog serta pengendali laman blog2 terbabit.    
 PAK SHEIKH “ANU BESAQ” berani usik+kacau+ugut nak saman blogger2 tapi kenapa dia tak berani mulakan tindakan prosiding undang2 serta mengambil tindakan saman terhadap individu2 ini:
1)   UMMI HAFILDA – Ini adalah individu yang begitu lantang+extreme menyerang, melondehkan serta membogelkan hampir setiap salah laku+kepincangan PAK SHEIKH “ANU BESAQ” baik menerusi media mahupun secara live dalam siri2 ceramah beliau, persoalan cepu emasnya mengapa sampai sekarang PAK SHEIKH “ANU BESAQ” tak berani mulakan tindakan prosiding undang2 serta mengambil tindakan saman terhadap UMMI HAFILDA?????
2)   DATO NALLA -  Bekas sahabat karib kepada PAK SHEIKH “ANU BESAQ” yang begitu lantang+extreme menyerang, melondehkan serta membogelkan hampir setiap salah laku+kepincangan PAK SHEIKH “ANU BESAQ”, persoalan cepu emasnya mengapa sampai sekarang PAK SHEIKH “ANU BESAQ” tak berani mulakan tindakan prosiding undang2 serta mengambil tindakan saman terhadap DATO NALLA?????
3)   SENATOR EZAM – Individu yang boleh di kategorikan sebagai bekas orang kuat atau hulubalang PAK SHEIKH “ANU BESAQ” semasa zaman reformasi 98 yang kini telah kembali ke pangkal jalan dan merupakan antara individu yang begitu lantang+extreme menyerang, membalun, menghentak serta membogelkan hampir setiap salah laku+kepincangan PAK SHEIKH “ANU BESAQ”+ golden boy beliau AZMIN baik menerusi media mahupun secara live dalam siri2 ceramah beliau, persoalan cepu emasnya mengapa sampai sekarang PAK SHEIKH “ANU BESAQ” & AZMIN  tak berani mulakan tindakan prosiding undang2 serta mengambil tindakan saman terhadap SENATOR EZAM?????
4)   DATO ESKAY – Nama yang begitu panas pada waktu & ketika ini kerana beliau adalah antara individu yang terbabit+bertanggungjawab dalam pendedahan+penyebaran klip video seks terhangat di pasaran, lagi berapi apabila DATO ESKAY begitu kamikaze untuk tampil ke depan serta melakukan sumpah bahawa PAK SHEIKH “ANU BESAQ” adalah aktor utama dalam klip video seks terhangat di pasaran tersebut, so persoalan cepu emasnya mengapa sampai sekarang PAK SHEIKH “ANU BESAQ” tak berani mulakan tindakan prosiding undang2 serta mengambil tindakan saman terhadap DATO ESKAY?????
Voters+rakyat jelata kena teliti, perhalusi serta doubt dengan point2 di atas, jangan lalok kan minda pemikiran kita hanya kerana kita terlalu extreme & taksub dengan seseorang individu, utamakan prinsip asas & fakta sahih!!
Finally, sebagai peringatan kepada mana2 individu yang masih taksub & sayangkan pembangkang pukimak sial, gampang keparat, badigol bangsat & haram bejadah, itu kau orang punya pasal & kalau rasa tak selera nak baca jadi tak payah nak baca mungkin ada baiknya the entire of your guys pergi mandikan anjing kurap & babi tempang berpenyakit dan lagi bagus kalau lepas tu kau orang pergi makan daging anjing kurap & babi tempang panggang kerana itu mungkin kena dengan selera & perangai kau orang.

4 comments:

  1. takut nak saman la tu...kalo di pihak yg benar dah lama dia saman...kata org..berani kerana benar takut kerana salah...confirm salah hahahaa

    ReplyDelete
  2. huiyyo!!!

    double seven tuh brother nie!

    wow takot nya !!!!

    KEPALA BANA ABAH KAU LA SAMAN !
    PUKIMAK PUNYA MELAYU!

    ReplyDelete
  3. yang tak paham nya..KENAPA ada pihak yang merakam?? untuk apa??pasti nya...BALAS DENDAM..
    sampai bila..MELAYU ni nak berlaga2...udah2 laa..yg salah tu..mengaku je..

    ReplyDelete
  4. mari mengundi di sini

    http://mari-mengundi.blogspot.com

    ReplyDelete