Friday, June 3, 2011

HAK PERIBADI AIR ASIA UNTUK SUBSCRIBE+SUPPORT PORTAL MALAYSIAKINI – PERSOALANNYA WHY MALAYSIAKINI?????

AIR ASIA, sebuah syarikat pengendali airline tambang murah Negara kita yang pernah mencetuskan revolusi dalam industry business low cost budget carrier airline apabila telah berjaya melakukan lonjakkan dari segi persepsi penerimaan penumpang2 terhadap low cost budget carrier airline.
Started from a humble beginning as well as unknown in the competitive airline industries nama AIR ASIA semakin hari semakin mendapat liputan begitu juga dengan barisan2 ahli2 lembaga pengarah+pengurusan kanan syarikat tersebut. Polisi yang diamalkan serta diguna-pakai oleh kepimpinan kerajaan BN juga secara tidak langsung telah banyak membantu AIR ASIA dalam anjakkan+lonjakkan transformasi korporat syarikat terbabit.
Recently kita telah dikejutkan dengan perkhabaran berita mengenai tindakan pihak syarikat AIR ASIA yang telah membuat keputusan untuk SUBSCRIBE+SUPPORT ruangan iklan di PORTAL MALAYSIAKINI yang mana umum pun amat mengetahui bahawa laman web portal inilah yang telah banyak melakukan serangan2 berbaur fitnah terhadap kerajaan BN menerusi keterbukaan aspirasi media baru. Walaupun tidak dapat kita nafikan bahawa apa jua sebarang bentuk keputusan pihak AIR ASIA untuk SUBSCRIBE+SUPPORT ruangan iklan di PORTAL MALAYSIAKINI adalah hak mutlak peribadi syarikat tersebut memandangkan from the perspective business point of view, PORTAL MALAYSIAKINI mempunyai hit yang tinggi namun persoalan cepu emasnya ialah kenapa pihak syarikat AIR ASIA yang mana secara tidak langsung telah banyak menerima manafaat daripada polisi yang diamalkan serta diguna-pakai oleh kepimpinan kerajaan BN sehingga telah berjaya melakukan anjakkan+lonjakkan transformasi korporat syarikat tersebut seakan-akan sengaja memilih untuk SUBSCRIBE+SUPPORT PORTAL MALAYSIAKINI?????         
Bila mana pengurusan kanan syarikat AIR ASIA simply decided untuk SUBSCRIBE+SUPPORT ruangan iklan di PORTAL MALAYSIAKINI, maka kita berhak untuk lontarkan pertanyaan pada mereka, dimanakah tahap kepekaan+ketelitian mereka dalam isu2 sebegini????? Kenapa barisan2 ahli2 lembaga pengarah+pengurusan kanan syarikat AIR ASIA tidak memperhalusi isu2 sebegini sebelum simply approved+decided untuk roll on dengan decision untuk SUBSCRIBE+SUPPORT ruangan iklan di PORTAL MALAYSIAKINI????? Apakah pihak barisan2 ahli2 lembaga pengarah+pengurusan kanan syarikat AIR ASIA sengaja mahu mencabar atau playing a fool dengan kepimpinan kerajaan BN?????    
Kita amatlah berharap pihak syarikat AIR ASIA atau pun mana2 wakil mereka dapat tampil dengan memberikan suatu penjelasan secara berstrategik berkenaan dengan isu ini. Jika sekiranya pihak syarikat AIR ASIA tidak terbabit secara langsung dalam mana2 aktiviti untuk SUBSCRIBE+SUPPORT ruangan iklan di PORTAL MALAYSIAKINI jadi wajib pihak syarikat AIR ASIA tamil dengan penafian secara berstrategik & jangan hanya berdiam diri sahaja!!!!!!
Finally, sebagai peringatan kepada mana2 individu yang masih taksub & sayangkan pembangkang pukimak sial, gampang keparat, badigol bangsat & haram bejadah, itu kau orang punya pasal & kalau rasa tak selera nak baca jadi tak payah nak baca mungkin ada baiknya the entire of your guys pergi mandikan anjing kurap & babi tempang berpenyakit dan lagi bagus kalau lepas tu kau orang pergi makan daging anjing kurap & babi tempang panggang kerana itu mungkin kena dengan selera & perangai kau orang.

No comments:

Post a Comment