Wednesday, April 11, 2012

BERSHIT 3.0 – PESTA SONGSANG MENGANGKANG PR!!

Pentas politik arus perdana tanah air kini dihangatkan pula dengan amaran oleh mahluk2 Fuckatan Haram Berjadah yang bertahap Dajal Gilo Celako yang menyalak bahawa mereka akan mengadakan himpunan BERSHIT 3.0 pada 28 April ni! Persoalan cepu emas yang wajib kita tanya pada diri kita masing2? Layakkah BERSHIT 3.0 ini di klasifikasikan sebagai suatu wacana himpunan? atau BERSHIT 3.0 ini paling tepat jika dinobatkan as PESTA SONGSANG MENGANGKANG anjuran Fuckatan Haram Bejadah?
    
My dedicated blog posting entry kali ni, ingin memperhalusi serta drill down beberapa elements + justification mengapa mahluk2 Fuckatan Haram Berjadah yang bertahap Dajal Gilo Celako kembali mengguna-pakai idea  mengadakan himpunan BERSHIT? Kepimpinan Fuckatan Haram Berjadah begitu kuat+lantang mencanang bahawa sistem demokrasi specifically sistem pilihanraya di Malaysia tidak adil, tidak telus serta kerap mengandungi unsur2 salah-laku+penyelewengan? Auta+Retorik murahan ini dengan gelojoh akan disambut pula oleh Badigol Malaun Balaci Pencacai Fuckatan Haram Berjadah yang sememangnya akal serta minda pemikiran mereka sudah diliwat (hopeless species).    
Berdasarkan pemikiran yang rasional so called logic & sense, wajib kita balun & herdik Auta+Retorik murahan Fuckatan Haram Berjadah yang kuat+lantang mencanang bahawa sistem demokrasi specifically sistem pilihanraya di Malaysia tidak adil, tidak telus, my justification to support the statement simple JE beb! jika election totally SUCKS & Zero Transparency? How on earth Fuckatan Haram Berjadah mampu untuk menumbangkan BN serta menubuhkan Kerajaan Negeri di Selangor? Kedah? P. Pinang? dan terus berjaya mempertahankan negeri Kelate? Jika election totally SUCKS & Zero Transparency? How on earth Fuckatan Haram Berjadah berjaya untuk menambah bilangan wakil2 ahli Parlimen Opposition dalam sidang Institusi Parlimen Malaysia? Jika election totally SUCKS & Zero Transparency? serta kerap mengandungi unsur2 salah-laku+penyelewengan? Wajib kita amati+dalami kata2 Member of Parliament for Johor Bahru, which is beliau pernah bertanding dalam pilihanraya bagi kerusi Parlimen atas tiket calon bebas & at the end of the day memenangi nya, maka ini dengan jelas membuktikan kuasa+majoriti undi secara dominant amat sukar diganggu-gugat oleh unsur2 salah-laku+penyelewengan 
     
So Guys! What’s your strategic analysis? What do you think penyumbang/faktor utama kepimpinan Fuckatan Haram Berjadah kembali mengguna-pakai idea  mengadakan himpunan BERSHIT? My pandangan peribadi simple JE beb! PRU12 Fuckatan Haram Bejadah begitu extreme mengemis+meraih simpati politik through racist based sentiment + religious based provocation namun ketelitian YAB PM merangka/memformulasi konsep serta aspirasi Gagasan 1Malaysia telah secara comprehensive nya Checkmate game plan Fuckatan Haram Bejadah. Percubaan Fuckatan Haram Bejadah untuk menghakis tahap keyakinan rakyat terhadap agenda gerak-kerja YAB PM juga semakin terkucil dengan kejayaan/bukti sahih yang digarap menerusi ETP, GTP etc. (results driven)! Last but not least, sudah tentu kepimpinan Fuckatan Haram Bejadah+ Badigol Malaun Balaci Pencacai2 mereka terpaksa kembali mengguna-pakai idea mengadakan himpunan so called Demo Jalanan BERSHIT 3.0 yang mana agenda terasnya hanyalah untuk create disunity/rasa tidak tenteram oleh rakyat jelata dibawah jentera pentadbiran Kerajaan BN! kita jangan mudah lupa beb? SPIN OFF & POLITICAL DIVERSION APPROACH adalah kepakaran+rutin harian mahluk2 Fuckatan Haram Berjadah yang bertahap Dajal Gilo Celako.

Finally, sebagai peringatan kepada mana2 individu yang masih taksub & sayangkan pembangkang pokermon sial, gampang keparat, badigol bangsat & puaka haram bejadah, itu kau orang punya pasal & kalau rasa tak selera nak baca jadi tak payah nak baca mungkin ada baiknya the entire of your guys pergi mandikan anjing kurap & babi tempang berpenyakit dan lagi bagus kalau lepas tu kau orang pergi makan daging anjing kurap & babi tempang panggang kerana itu mungkin kena dengan selera & perangai kau orang.

No comments:

Post a Comment