Monday, October 31, 2011

FAKTA2 TAHAP KRONIK JIKA OTAI2 INDEPENDENT BLOGGER TARIK HAND-BRAKE+CUCI TANGAN DARI BERJUANG!!

Gua pun tak berapa pasti mcm mana gua nak ulas+olah this dedicated blog posting entry? Gua rasa terpanggil untuk fronting kan this dedicated blog posting topic of discussion selepas Gua come across beberapa tweets rakan2 OTAI2 INDEPENDENT BLOGGER! Semuanya berkisah+tertumpu kepada isu2 nada2 kekesalan, kekecewaan rakan2 OTAI2 INDEPENDENT BLOGGER terhadap segelintir pihak2 yang berjawatan+ada kedudukan dalam parti yang secara amnya memperlihatkan secara tidak langsung, tidak menghargai kerja-keras serta sumbangan rakan2 OTAI2 INDEPENDENT BLOGGER

       
So Gua nak lu semua teliti+perhalusi antara beberapa FAKTA2 TAHAP KRONIK JIKA OTAI2 INDEPENDENT BLOGGER TARIK HAND-BRAKE+CUCI TANGAN DARI BERJUANG” di medan pertempuran dunia Cyber serta aspirasi laman2 media baru:
1)    Jika sahih OTAI2 INDEPENDENT BLOGGER PRO KERAJAAN TARIK HAND-BRAKE+CUCI TANGAN DARI BERJUANG, Gua amat2 yakin+pasti group2 blogger2 Pro-Fuckatan yang sememangnya haram & failed untuk didaftarkan akan melompat-lompat tahap terkinja-kinja sehingga terkeluaq air lelehan yang teramat kotor
2)    Jika sahih OTAI2 INDEPENDENT BLOGGER PRO KERAJAAN TARIK HAND-BRAKE+CUCI TANGAN DARI BERJUANG, Gua amat2 yakin+pasti kepimpinan Fuckatan yang sememangnya haram & failed untuk didaftarkan akan celebrate berita ni sambil pekena Kopi Janda+Beer+Gambir Sarawak+Pil Kuda (all night long party tu!!)
3)    Jika sahih OTAI2 INDEPENDENT BLOGGER PRO KERAJAAN TARIK HAND-BRAKE+CUCI TANGAN DARI BERJUANG, apakah pucuk tertinggi kepimpinan Parti BN, specifically those yang berjawatan+ada kedudukan dalam parti sudah benaq2 bersedia untuk bertembung, berentap serta melayani kerenah2 sarcastik+provokasi group2 blogger2 Pro-Fuckatan yang sememangnya haram & failed untuk didaftarkan? Gua tak suka hipokrit+menipu diri sendiri beb, sebab kalo ikut realiti semasa kebanyakkan those yang berjawatan+ada kedudukan dalam parti BN tidak begitu mesra alam dengan dunia Cyber serta aspirasi laman2 media baru! My strategic justification to support statement yang Gua lontarkan ni simple je beb! cuba kita kaji berapa ramai pemimpin2 BN yang dah activate kan FB, Twitter etc. mereka? cuba kita kaji berapa ramai pemimpin2 BN yang fully outstanding depani+juarai isu rakyat menerusi FB, Twitter atau apa jua aspirasi laman2 media baru yang lain? Kalo setakat pemimpin2 BN gah+cerita banyak sebab guna pakai aspirasi FB, Twitter etc. untuk update kan diari perjalalan harian masing2 or untuk update kan aktiviti santai hairan masing2! baik tak payah beb, silap2 haribulan depa boleh kena “Sawan Gagap” woo bila diherdik dengan kerenah2 sarcastik+provokasi group2 blogger2 Pro-Fuckatan yang sememangnya haram & failed untuk didaftarkan!!
4)    Jika sahih OTAI2 INDEPENDENT BLOGGER PRO KERAJAAN TARIK HAND-BRAKE+CUCI TANGAN DARI BERJUANG, apakah unit yang telah dipertanggungjawab kan untuk hal-ehwal media baru bagi parti BN, khususnya UMNO (lupa pulok Gua apa ke nama unit tersebut?) sudah benaq2 well prepared? when I mentioned well prepared, I’m referring to Holistic driven approach game plan, bermakna secara total bukan nya certain individu dalam unit tersebut, secara keseluruhan sejauh mana effective, efficient, tersusun serta hardcore nya unit tersebut dalam menjadi fully outstanding champion depani+juarai isu rakyat menerusi apa jua aspirasi laman2 media baru? Secara keseluruhan sejauh mana effective, efficient, tersusun serta hardcore nya unit tersebut dalam menangkis + neutralize kerenah2 sarcastik+provokasi group2 blogger2 Pro-Fuckatan yang sememangnya haram & failed untuk didaftarkan terhadap Institusi parti BN khususnya UMNO? 

                 
Finally, sebagai peringatan kepada mana2 individu yang masih taksub & sayangkan pembangkang pokermon sial, gampang keparat, badigol bangsat & puaka haram bejadah, itu kau orang punya pasal & kalau rasa tak selera nak baca jadi tak payah nak baca mungkin ada baiknya the entire of your guys pergi mandikan anjing kurap & babi tempang berpenyakit dan lagi bagus kalau lepas tu kau orang pergi makan daging anjing kurap & babi tempang panggang kerana itu mungkin kena dengan selera & perangai kau orang.

1 comment: