Sunday, May 1, 2011

MULA2 GERAKAN “REVOLUSI 13” KINI KURSUS CYBERTROOPERS PULA – KEPIMPINAN & BALACI PENCACAI PR KEPANASAN!!

Sebelum PRU12 sehingga PRU12 memang pakatan big bloody fucking bastard berjaya menguasai era laman media baru malah antara faktor kejayaan pakatan munafik pukimak, bangsat keparat berjaya mendapat kuasa kepimpinan di beberapa buah negeri adalah hasil pengaruh spin off, political diversion approach game plan, ayat2 auta pembohongan, fitnah sesat+songsang mengangkang serta retorik politik mereka yang tersebar secara rakus dan extreme di laman media baru.   
Pada waktu & ketika itu BN/UMNO agak lalai+tido berdengkur serta mengamalkan sikap tidak user friendly/mesra alam dengan aspirasi media baru namum selepas 2008 setelah melakukan proses penjenamaan semula aspirasi media baru sudah mula kuat berpihak pada BN/UMNO. Yang terkini lagi sensasi hampir kesemua spin off, political diversion approach game plan, ayat2 auta pembohongan, fitnah sesat+songsang mengangkang serta retorik politik pakatan big bloody fucking bastard dengan mudah telah dipatahkan serta berjaya di neutralkan oleh pengamal2 media baru yang pro BN/UMNO.        
Senang cerita pakatan big bloody fucking bastard sudah tidak boleh cari makan dengan damn cheap political publicity via new media aspiration. Realitinya kepimpinan serta malaun balaci pencacai pakatan big bloody fucking bastard memang panas hati+panas kepala takuk dengan keadaan senario serta situasi semasa ini. Di khabarkan baru2 ni kepimpinan serta malaun balaci pencacai pakatan munafik pukimak, bangsat keparat telah mengadakan apa yang mereka panggil as “permukiman blogger2 pro pakatan rakyat” yang mana KPI utama program tersebut adalah apa yang dipanggil as “gerakan revolusi 13”! Yang terkini lagi sensasi di laporakan pula kepimpinan serta malaun balaci pencacai pakatan munafik pukimak, bangsat keparat telah endorse pula apa yang dikatakan as “KURSUS CYBERTROOPERS” blogger2 pro pakatan rakyat!    
Whether GERAKAN “REVOLUSI 13” OR KURSUS CYBERTROOPERS itu memang hak peribadi+privasi mereka namum jika ianya dibiayai oleh kerajaan negeri maka telah jadi 1 kewajipan bagi voters+rakyat untuk teliti, perhalusi serta pertikaikan agenda serta wacana sebegini????? Basic fundamental of practice, mana boleh program parti dibiayai oleh kerajaan negeri????? Mana konsep+aspirsasi ketelusan, keterbukaan, accountability & credibility yang kuat dicanang oleh kepimpinan pakatan big bloody fucking bastard sebelum ini?????
Apa2 pun 1 saranan+pesanan keramat buat kepimpinan serta malaun balaci pencacai pakatan munafik pukimak, bangsat keparat, whether GERAKAN “REVOLUSI 13” OR KURSUS CYBERTROOPERS ianya belum tentu dapat menangkis serangan2 pengamal2 media baru yang pro BN/UMNO kerana ingatlah 1 perkara selain daripada team Unit Media Baru (UMB) BN, bilangan2 independent blogger + independent new media follower semakin hari semakin banyak yang pro+menyokong usaha, gerak kerja dan aspirasi BN/UMNO. Semua ni dilakukan dengan rela hati tanpa tajaan mahupun upahan wang ribuan ringgit!!!!!
Finally, sebagai peringatan kepada mana2 individu yang masih taksub & sayangkan pembangkang pukimak sial, gampang keparat, badigol bangsat & haram bejadah, itu kau orang punya pasal & kalau rasa tak selera nak baca jadi tak payah nak baca mungkin ada baiknya the entire of your guys pergi mandikan anjing kurap & babi tempang berpenyakit dan lagi bagus kalau lepas tu kau orang pergi makan daging anjing kurap & babi tempang panggang kerana itu mungkin kena dengan selera & perangai kau orang.

No comments:

Post a Comment