Saturday, April 23, 2011

PENGLIBATAN DAP SELANGOR DENGAN SYARIKAT MKMN ENTERPRISE, MA BINA MELUR ENTERPRISE, FIZAMI CONSTRUCTION & ARIS ENTERPRISE – JIKA FITNAH DAP SILA NAFIKAN!!

Kepimpinan DAP Selangor sekarang ni confirm & rest assured tengah panas hati+panas kepala takuk ekoran meletupnya kisah siri PENGLIBATAN DAP SELANGOR DENGAN SYARIKAT MKMN ENTERPRISE, MA BINA MELUR ENTERPRISE, FIZAMI CONSTRUCTION & ARIS ENTERPRISE dalam pengagihan beberapa projek di sekitar negeri Selangor especially di DUN Seri Kembangan!
Kepimpinan DAP Selangor sebenarnya telah terperangkap dengan mainan ciptaan mereka sendiri kerana siri pendedahan ini terhasil & meletup ekoran daripada sesi soal siasat kes kematian Beng Hock. Kepimpinan DAP Selangor boleh dikatakan telah checkmate diri mereka sendiri!!  
Nampaknya strategi kepimpinan DAP pusat untuk sengaja mesensasikan+mempolitikan kes kematian Beng Hock telah memerangkap serta makan diri sendiri. Tujuan asal kepimpinan DAP pusat yang mahu menjadikan BN government machinery sebagai kambing hitam & membunuh credibility SPRM diatas insiden kes kematian Beng Hock telah terpancut balik kemuka mereka sendiri!!     
Sekarang semua pihak begitu teruja dan ingin tahu dengan lebih mendalam lagi tentang siri PENGLIBATAN DAP SELANGOR DENGAN SYARIKAT MKMN ENTERPRISE, MA BINA MELUR ENTERPRISE, FIZAMI CONSTRUCTION & ARIS ENTERPRISE dalam pengagihan beberapa projek di sekitar negeri Selangor especially di DUN Seri Kembangan? Banyak soalan2 cepu emas yang patut kita lontarkan kepada kepimpinan DAP Selangor berkaitan dengan siri pendedahan ni, seperti apakah benar & sahih syarikat2 yang dinyatakan diatas mendapat wang pendahuluan daripada DAP sebelum mendapat bayaran balik daripada Pejabat Tanah dan Daerah? JIka benar Parti DAP bagi wang pendahuluan untuk projek, atas alasan significant apa sebuah organisasi & entity politik bagi wang pendahuluan untuk projek? Ni bukan setakat bagi kelulusan untuk projek tapi jika sebuah organisasi & entity politik bagi wang pendahuluan untuk projek ianya sesuatu yang tidak masuk akal? Jika semua yang dibongkar & diletupkan ini tidak benar or JIKA IANYA FITNAH SAMA SEKALI MAKA KITA TUNTUT KEPIMPINAN DAP PUSAT ATAU SELANGOR UNTUK NAFIKANNYA!!  
Saranan+pesanan keramat aku kepada voters & rakyat Selangor, cepat2 lah buka minda pemikiran, teliti+perhalusi semua agenda & percaturan yang DAP lakukan ni, tanya diri masing2 jika begini percaturannya apakah berbaloi your guys memberi mandat kepada kepimpinan "big bloody fucking bastard" pakatan rakyat untuk menerajui kepimpinan kerajaan negeri Selangor?
Finally, sebagai peringatan kepada mana2 individu yang masih taksub & sayangkan pembangkang pukimak sial, gampang keparat, badigol bangsat & haram bejadah, itu kau orang punya pasal & kalau rasa tak selera nak baca jadi tak payah nak baca mungkin ada baiknya the entire of your guys pergi mandikan anjing kurap & babi tempang berpenyakit dan lagi bagus kalau lepas tu kau orang pergi makan daging anjing kurap & babi tempang panggang kerana itu mungkin kena dengan selera & perangai kau orang.

No comments:

Post a Comment