Monday, August 8, 2011

PERGH MANTAP – NANI SUDAH BIKIN VINCENT KOMPANY SAKIT PERUT CIRIT-BIRIT

Glory, Glory, Glory, Glory, Glory, Glory, Glory, Glory, Glory, Glory, Glory, Glory, Glory, Glory, Glory, Glory, Glory, Glory, Glory & Glory Man Utd, inilah ungkapan+kata2 keramat yang sekali lagi bergema-gema bila squad the Red Devils telah berjaya membikin  MAN CITY terlondeh+sakit cirit-birit.
Pertarungan piala Community Shield yang telah menyaksikan bagaimana kesungguhan, fokus serta daya semangat juang anak2 buah Sir Alex membenam pasukan MAN CITY dengan begitu bergaya sekali.
Ternyata bhai, MAN CITY hanyalah sebuah pasukan yang nampak gah hanya diawal2 permainan je atau lebih layak kita klasifikasikan sebagai pasukan yang hanya mampu memberi harapan+janji palsu buat penyokong2 setia mereka. In other words, standard pasukan MAN CITY even ada peningkatan ketara namum masih agak kebelakang jika kita bandingkan dengan standard pasukan Man Utd dalam contexts “competitive modern football arena”.
Pertarungan piala Community Shield ni jugak pastinya akan menjadi mimpi ngeri+seram buat Vincent Kompany kerana secara terang-terangan semua pihak yang menonton game tersebut dapat lihat bagaimana Nani dengan selamba+mudah menewaskan,memperlekehkan serta mengaibkan Vincent Kompany seterusnya menjaringkan gol kemenangan pasukan Man Utd. Bhai, rest assured + confirm lepas game tu si Vincent Kompany akan sakit perut tahap cirit birit sebab dek kerana kesilapan banggang beliau Nani telah berjaya capitalize seterusnya score gol kemenangan squad the Red Devils.


Golden advised buat para2 penyokong Man City, ingatlah “strong buying power & spending pattern may not 100% guaranteed success in modern competitive football arena”. Apa2 pun bhai, dalam mendepani semangat kesukanan gua betul2 harap game EPL Barclays Premier League musim ni akan berlangsung dalam suasana+aura semangat kesukanan yang tinggi.


1 comment:

  1. Hello tuan,Bolehkah anda bertukar-tukar link? saya telah dikaitkan web yang bagus anda, supaya anda boleh link blog saya?Saya berharap anda tidak keberatan ...
    ini adalah blog saya http://webmarhaen.blogspot.com/

    nasib baik

    ReplyDelete