Monday, February 14, 2011

DAKWAAN 8 PEMIMPIN KANAN PEMBANGKANG JADI JUTAWAN SEGERA SELEPAS PRU12 – NI BUKAN TAMAK LAGI TAPI RAKUS BEJADAH!

Bila asas atau basic fundamental perjuagan parti tidak berada pada paksi perjuangan yang sebenar yakni bukan dengan hati yang ikhlas ingin menabur jasa & bakti pada rakyat maka sedikit demi sedikit dan hari demi hari tembelang serta muslihat dibelakang tabir mereka akan pecah & terkantoi. Inilah dilema serta realiti yang terkini lagi sensasi yang dihadapai oleh puak2 pakatan munafik pukimak, bangsat keparat.   
My blog entry posting kali ni cuba untuk memperhalusi serta memperincikan lagi laporan serta dakwaan oleh bekas ketua penerangan parti PKR negeri Perak yang telah tampil kehadapan dengan mengemukakan laporan rasmi kepada pihak SPRM negeri Perak berkaitan dengan dakwaan & pendedahan 8 PEMIMPIN KANAN PEMBANGKANG JADI JUTAWAN SEGERA SELEPAS PRU12 atau dalam context of discussion yang lebih jelas lagi bagaimana penyelewengan serta salah laku dalam kepimpinan kerajaan pakatan rakyat negeri Perak selepas PRU12 yang telah membolehkan 8 pemimpin kanan PKR, DAP & PAS telah menjadi jutawan segera dalam tempoh hanya 11 bulan semasa kepimpinan kerajaan pakatan rakyat menerajui negeri Perak.  
Hebat tu beb, apa taknya hanya dalam tempoh hanya 11 bulan semasa kepimpinan kerajaan pakatan rakyat menerajui negeri Perak, 8 pemimpin kanan PKR, DAP & PAS telah Berjaya diangkat serta dinobatkan menjadi jutawan segera. Kalau macam ni ianya bukan lagi ciri2 sifat tamak haloba tapi ini dah kira standard nafsu rakus gampang keparat. Secara automatiknya bila mana terjadi atau kantoi perkara ini, ia sepatutnya wajib menjadi indek penanda aras utama kepada mereka2 yang pernah menyokong, memangkah serta menaghadiahkan undi2 kepada calon2 puak2 pakatan munafik pukimak, bangsat keparat apakah berbaloi kauorang memilih mereka ini menjadi pemimpin?, apakah mereka ini benar2 telus dan jauh lebih bersih dari sebarang amalan rasuah?  
Saranan keramat aku simple je beb, rakyat & para pengundi kena cepat sedar, buka minda pemikiran seluas yang boleh serta teliti & perhalusi setiap isu yang timbul. Kalau dulu team big fucking bustard pakatan rakyat kerap melabelkan BN / UMNO korup, gila politik wang, gila kuasa kepimpinan, rompak duit rakyat etc. tapi hanya dalam tempoh hanya 11 bulan semasa kepimpinan kerajaan pakatan rakyat menerajui negeri Perak, 8 pemimpin kanan PKR, DAP & PAS telah Berjaya diangkat serta dinobatkan menjadi jutawan segera, apa cerita tu beb, what the bloody hell is that? Pendedahan & laporan yang dibuat itu mungkin hanya setakat melibatkan 8 nama / individu, tapi tak mustahil lebih ramai daripada jumlah tersebutyang mungkin sudah menyapu projek2 & buat duit kaw2 punya ( ini semua setting belakang tabir beb), malahan ini belum lagi melibatkan kroni2 dari kerajaan pakatan rakyat negeri Selangor, Penang & Kedah? The numbers might be highest beb? My humble & down to earth request, harap2 pihak SPRM Perak akan dapat cepat bertindak kerana laporan rasmi telah dibuat kepada mereka jadi siasatlah secara adil, telus serta terperinci. Kalau semuanya dah sedia & lengkap nanti jadi tolonglah tangkap & bawa petualang2 ini kemuka pengadilan. Kepada pihak big fucking bustard pakatan rakyat pula, kalau semua pendedahan ini tak benar maka silalah respond atau kemukan kanlah saman kepada pihak yang terbabit, (berani kerani benar & takut kerana salah)!
Finally, sebagai peringatan kepada mana2 individu yang masih taksub & sayangkan pembangkang pukimak sial, gampang keparat, badigol bangsat & haram bejadah, itu kau orang punya pasal & kalau rasa tak selera nak baca jadi tak payah nak baca mungkin ada baiknya the entire of your guys pergi mandikan anjing kurap & babi tempang berpenyakit dan lagi bagus kalau lepas tu kau orang pergi makan daging anjing kurap & babi tempang panggang kerana itu mungkin kena dengan selera & perangai kau orang.

No comments:

Post a Comment